Minden jó, ha a vége jó… 17 év Silverstone!

Yay! 17 years Silverstone cometh! :D

17 év Silverstone! Damon* igencsak az asztalra csaphatott és sikerült sarokba szorítania Bernardot. A szám egy édes bosszút sugall; ‘jössz te még az én utcámba’, ez volt érezhető régóta, mivel Doningtonnal csak a tragikomédia ment már vagy egy éve. És jött is! 17 év, ennyit szántak Doningtonnak, ‘aki’ két szék közül a pad alá esett. Egy kicsit sajnálom őket, maga a pálya nem lett volna rossz és van tradíciója is, de csúnyán el lett fuserálva a projekt. Hosszú történet, nem is akarom boncolgatni.

A britek nagyon akarták ezt az egyezséget, Bernie meg csak fenyegetett, először talán azért, hogy gatyába rázza a Donington Park késlekedő munkálatait, utána meg azért, hogy minél többet alkudhasson ki Silverstonetól. (£12 millió 2010-re, emelkedve £16,8 millióra 2015-re.) Üzletileg hülyeség is lett volna kihagyni a Brit Nagydíjat pont 2010-ben…

Amire a hazai közönség már feni a fogát, JB vs. LH, az elmúlt két év (brit) világbajnokai (a legjobb) brit csapatban a Brit Nagydíjon a legtradicionálisabb brit pályán.Yummy!

*Damon Hill a BRDC (British Racing Drivers’ Club) elnöke, a BRDC pedig a Silverstone pálya tulajdonosa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s