Pityu GP nem adja fel!

“SGP Team bízik abban, hogy az FIA végül zöld utat ad az SGP Team Formula One világbajnokságban való nevezésének.” – áll a csapat közleményében. “Mindemellett SGP Team szeretné kifejezni elégedettségét a ténnyel, hogy a Sauber csapat nevezése a 2010-es FIA Formula One világbajnokságra eredményes lett.”

A Stefan GP felfedte, hogy az elmúlt hetekben Stefanovic találkozott Belgrádban a Toyota Motorsport GmbH főnökével, John Howettel “együttműködési  lehetőségről” tárgyalni.

Az “SGP Team” egy szerbiai ‘alakulat’, Zoran Stefanovic üzletember vezetésével, aki a belgrádi bázisú AMCO céget működteti (aminek egyébként vannak komoly referenciái még a rakétaiparban való beszállításra is). A több tucat év elején sikertelenül pályázó csapat egyike, akiket hírbe hoztak a Toyota F1 indulási jogának és F1-es projektjének/csapatának megszerzésével.

Hajrá Pityu GP! Így köll ezt csinyáni! Pursuit your dreams, Pityukám! :D

Advertisements

3 thoughts on “Pityu GP nem adja fel!

    • Való igaz, nem sok esélyük van, de attól még töretlenül próbálkoznak. :P Sose lehet tudni, valamelyik újonc kidőlhet, akár az utolsó pillanatban vagy még szezon közben is, a Pityu GP jól teszi, ha ott toporzékol és próbál valamit megszerezni a Toyota F1-ből is, ez növeli az esélyeiket, hogy ők lehetnek a tartalék.

      A hír viszont valós (motorsport.com), bármennyire is komikusan adja ki magát.

  1. Pingback: Pityu GP mínz biznisz « Hunnylander's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s