Michael Schumacher GP2 Test Report Day 1

English / Magyar (Hungarian)

12.01.2010 Jerez

“All my senses were on full alert – this alone was worth it”

“The day today was good especially because after a long time I could drive again in a car that came almost close to a current Formula 1. Despite the weather not being what we all would have liked all my senses were nevertheless on full alert – this alone was worth it.

Unfortunately it was always just too wet to go out with Slicks. I tried them twice but had to go back to the box immediately. But still I gain a lot from being here because even if you cannot reach F1-level in terms of g-forces you are still able to practise the communication with the engineers and the sensibility on the limit. Fortunately it was back very soon.

I felt comfortable out on the track from the very beginning, and naturally I’d like to thank our Team and the GP2 series very much for the opportunity to drive.”

[Scroll down for pictures.]

2010. 01. 12., Jerez

“Az összes érzékem teljes készültségben volt – már ezért megérte”

“Jó nap volt, különösképpen azért, mert hosszú idő után újra vezethettem egy autót, amely nagyon közel áll egy jelenlegi F1-eshez. Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt olyan, amelyet szerettünk volna, az összes érzékem teljes készültségben volt – már ezért megérte.

Sajnos végig túl nedves volt slickhez. Kipróbáltam őket kétszer is, de azonnal vissza kellett mennem a bokszba. De mégis nagyon hasznos, hogy itt vagyok, mert még ha nem is érheted el az F1-szintet G-erők tekintetében, de még mindig gyakorolhatod a kommunikációt a mérnökökkel és a határok érzékelését. Szerencsére nagyon hamar visszajött.

Kényelmesen éreztem magam a pályán a legelejétől, és természetesen szeretném nagyon szépen megköszönni a csapatunknak és a GP2 Series-nek a vezetési lehetőséget.”

Click for full size / Nagyítható képek:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s