Nyck de Vries – McLaren

A McLaren leszerződtette a holland gokart-versenyző Nyck de Vries-t a ‘fiatal versenyzői programjába’. A 14 éves versenyzőt Anthony Hamilton és a Hamilton Management Group fogja menedzselni, amely szilárdan hisz a feltörekvő junior versenyző adottságaiban.

Martin Whitmarsh, a Vodafone McLaren Mercedes csapatfőnöke elmondta: “A McLaren régóta meglévő törekvése, hogy segítse a fiatal tehetségeket – úgy hisszük az autóversenyzés közösségének felelőssége, hogy bátorítsa és nevelje a junior versenyzőket, és mi elkötelezettek vagyunk ezt megtenni. Nyck nagyon ígéretesnek tűnik, és örülünk neki, hogy segíthetjük a junior pályafutását, biztosítva számára azt a támogatást és képzést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy sikeres legyen.”

Nyck de Vries: “A látogatásom a McLaren Technology Centre-ben fantasztikus élmény volt. Nagy megtiszteltetés és nagyon hálás vagyok a McLaren támogatásáért, hogy segítenek az előmenetelemben. A lehetőségek, amivel rendelkeznek, hihetetlenek, úgy hiszem a tökéletes keretet fogják biztosítani számomra a készségeim, a fittségem és az autósportban való tapasztalataim növelésére.”

Advertisements

2 thoughts on “Nyck de Vries – McLaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s