‘De ha elindul a vonat, az állomás meg ottmarad’

(Ha valaki nem ismerné; ‘ez’ annak a híres slágernek a nem kevésbé híres paródia szövege, ami a témához passzol.)

Kedves FIA, kedves Tódi, khm, elnézést, kedves Monsieur Todt! Miért kell mindent a végletekig húzni, mint a rétestésztát? Nem lehetett ezt hamarabb elintézni?

‘Mindjárt indul a vonat.’ Pakolás van ezerrel! Kellenek a papírok, az okmányok, a megerősítés, a felhatalmazás… Aki lemarad, kimarad. A Bahreini Nagydíjról. A napokban kell repcsire dobni a dudut, ha valaki ott akar lenni időben, tudod te ezt jól, vagy ez a taktikád? Az utolsó utáni pillanatban vagyunk…

Igen, Monsieur Todt, a 2010-es nevezési lista, az indulási jogok. Jó lenne, ha benyögnéd, hogy mit akarsz csinálni azokkal a szerencsétlen szerbekkel (akik javarészt inkább kölniek). Van már ott egy kanadai is, valami JV, tűkön ül már ő is. ‘Tom Hanks’ is ott van, de az ne zavarjon plíz, ‘jó színész’. Boríts fátylat a múltra, nézd a sport érdekeit! A Toy’ cucc mégiscsak erősebb anyag, mint amit Tom és Jerry meg a Mickey egér hoz.

D-Day van, D-Day…

De ha elindul a vonat, az állomás meg ottmarad…

…a kölni…

Advertisements

4 thoughts on “‘De ha elindul a vonat, az állomás meg ottmarad’

 1. “Aki lemarad, kimarad.”

  Ezzel teljes mértékben egyetértek, és pont emiatt viszont nem értek egyet a Stefan GP indulásával. A Stefan GP pályázott, kiesett, így járt. Próbálja meg legközelebb.

  • Pályázott a Toyota helyére is, a Sauber kapta. Pályázott a US F1 helyére is, azt se kapta meg, inkább 12 csapat lesz. Egy Toyota alapú autó sokkal többet ér a mezőnyben, mint egy HRT, Virgin vagy a zöld teknősbéka.

   Persze az FIA nagyszerűen választot (szerinted), nézd meg az eredményt…

   • Egy szóval nem mondtam, hogy jól választott, ezt nem tudom honnan szedted. ;) Szvsz eleve azzal cseszték el az egészet, hogy a Cosworth-hoz kötötték a nevezést. Viszont nem kivételeznék egy csapattal sem, csak azért, mert egy korábbi csapatot, amelyik kiszállt, vásárolt fel, így a Stefan GP-vel sem.

 2. Az a kivételezés, amit a US F1-nal tesznek. Félrelökik a soron következő csapatot (a Sauber is volt 14. pozícióban) és egész évre üresnek hagyják a helyüket, csak hogy jövőre jöhessenek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s