McLaren Automotive Press Conference – March 18

TheFifthDriver [wrote yesterday]: You will like this – check out the following link at 10.30am (GMT) tomorrow www.media.mclarenautomotive.com – that is all I can say!!!

“McLaren XP10 Experimental Prototype” (?)

Today at 10:30am GMT / 11:30am CET | Ma délelőtt 11:30-tól McLaren Automotive sajtótájékoztató:

www.media.mclarenautomotive.com

Tekintettel arra, hogy az MP4-12C névben a szám teljesítménykategóriát határoz meg, a 10-es szám egy ‘kisebb’ teljesítményű autót sugall. (?)

—–

Időközben kinyomoztam, hogy mi is az XP8 és az XP10. Kísérleti prototípusok, és mindkettő leginkább a majd végleges specifikációjú MP4-12C-vel releváns. Fejlesztési béta verziók. Persze az általuk tesztelt újítások lecsapódhatnak majd egy ‘nagyobb’ McLarenben is, ami talán P12-es projektnévvel futhat és még nem publikus.

A videokonferenciában voltak érdekességek és a stream is jó volt. Először Ron beszélt, majd az ügyvezető igazgató Sheriff, majd Whitmarsh (F1-gyel kapcsolatosan is), aztán jött Jenson és Lewis is, akik szintén beszéltek F1-ről is. Az 12C folyamatos fejlesztés alatt volt és van mert egyre jobb értékeket akarnak kicsikarni belőle, tényleg olyan megszállottan fejlesztik, mint az F1-es autókat.

Leave a comment