Stranded in ‘volcation’

Vulkációzó hajótöröttek

Sarah Holt (BBC):

In case you wondered I’m still stuck in Shanghai! Apparently I’m a VOV now – a victim of volcano. Oh well.

Bon voyage @leemckenzief1 @jakehumphreyf1 @5livef1 even though all your tweets are making me sad. Shanghai is more gloomy without y’all…

Day two of so-called Shanghai “volcation”. Made first trip to a Chinese supermarket with sound & vision crew for chocolate & seaweed crisps.

Half of the BBC crew were lucky enough to get to Europe but there are plenty of F1 folks stuck in Shanghai still working on exit strategies

Shanghai snacks: Blueberry & kiwi crisps anyone?

HU:

Sarah Holt (BBC): […]  Az úgynevezett sanghaji ‘vulkáció’ második napja. Az első kirándulásunk egy kínai szupermarketbe vezetett a hang és látvány stábbal csokoládéért és hínár csipszért.

A BBC csapat fele szerencsés volt Európába jutni, de rengeteg F1-es személy ragadt Sanghajban még mindig kijutási stratégiákon dolgozva.

Sanghaji ropogtatni való: kér valaki áfonyás és kiwis csipszet?


Jonathan Noble (Autosport):

Final morning in Shanghai hopefully. Current plan still Athens tomorrow, Patras to Ancona ferry and then train up to St. Malo or Caen for UK

Have found a good train route out of Venice that goes direct to London. It’s called the Orient Express… Wonder if it is expensive!!!

You’ve got to love Chinese ice cream choices: chocolate chip or pea flavour…

HU:

Jonathan Noble (AUTOSPORT, autosport.com): Remélhetőleg az utolsó reggel Sanghajban. A jelenlegi terv még mindig Athén holnap, Patrasból Anconába komppal aztán vonattal fel St. Maloba vagy Caenbe a UK-be jutásért.

Találtam egy jó vasútvonalat, ami Velencéből Londonba megy. Az a neve, hogy Orient Expressz… Azon merengek, hogy vajon drága e!!

Bírom a kínai jégkrémválasztékot: csokoládé-darabos vagy borsó íz…

Edd Straw (Autosport): Fly out of Shanghai in a couple of hours – next stop KL / HU: Néhány órán belül kirepülök Sanghajból – a következő megálló Kuala Lumpur [Malajzia]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s