Service notice: Tidying up the blog for the season

Szolgálati közlemény

Az elkövetkező időszakban próbálom ‘kiglancolni’ a blogot, hogy jobb, használhatóbb, rendezettebb és interaktívabb lehessen az elkövetkezendő szezonra, ami nálam ‘hivatalosan’ az autóbemutatókkal és a téli tesztekkel kezdődik, nem csak az első nagydíjjal, persze az is egyfajta ünnepélyes mérföldkő.

Ezen rendezgetés jeleit már észre is vehettétek, de ez csak a tesztelgetés fázis, így sok dolog még idétlenül néz ki, nincs a helyén és elcsíphettek olyan pillanatokat, amikor pl. egy “widget” csak előnézet vagy próba céljából látható valahol a weboldalon.

A VMM widget valószínűleg maradni fog, de készítek a használatához egy vizuális ismertetőt, mert nem mindenkinek lehet egyszerű a használata. McLaren cucc, viszont mindenki számára tartogathat hasznos funkciókat, szurkolói szimpátiától függetlenül. Majd kiderül, mire célzok, miután kiismertétek, mit is tud.

A Vodpod widget egyféle videótár.

Ami a konvencionális widgeteket, menüket illeti próbálom őket hatékonyabban és logikusabban funkcionálissá tenni.

Megvalósítás alatt van, hogy minden F1-es csapat és a 2011-es versenynaptár minden nagydíja kap egy aloldalt/kategóriát és még sok minden, amit most nem részleteznék és árulnék el előre.

A lényeg, hogy kedvelhető, szerethető, szórakoztató és érdekes legyen a blog úgy, hogy mindez esztétikával, praktikussággal, funkció- és tartalom-gazdagsággal és relatív rendezettséggel is rendelkezzen.

Előre is köszönöm minden egyes látogatónak és olvasónak, hogy figyelmével és érdeklődésével megtisztel! Őszintén szeretném, ha jól éreznétek magatokat itt! Minden jót nektek! :)

Hunny

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s