Szolgálati közlemény TL11-et korán látni vágyók számára

Reggel 6-kor láthatjuk leghamarabb, január 31-én, hétfőn, ezt már sokan tudják. Talán a Team Lotus Notes valami is dereng, de azt tudni kell, hogy a hozzáféréshez fel kell iratkozni! És akkor majd letöltheted a PDF dokumentumot, ami tele lesz az új autó fotóival, ismertetőjével és egyéb nyalánkságokkal. A csapat tavaly már bizonyított, nagyon színvonalas és profi magazinjuk volt versenyről-versenyre, és nem csak a csapat szurkolóinak hasznos tartalommal. Érdemes feliratkozni, ha fenn leszel reggel hatkor ha nem, ha érdekel az új autó, ha nem. A hozzáférés ingyenes.

A feliratkozás gyors és egyszerű:

Kattints a képre, oda visz, ahova kell, majd ott írd be a nevedet és az e-mail címedet (senki nem kéri, hogy az igazi vagy teljesen nevedet add meg, de a Name and Surname mezőkben legyen valami)

Aztán kapsz egy ilyen üzenetet, feladó Team Lotus, téma Join Us: “Your subscription to Team Lotus Notes has been confirmed, stay tuned for all the latest news straight from the heart of the team.” Kész is vagyunk, nem kérnek hitelesítő kattintást vagy ilyesmi, ergo, az e-mail címed megadásánál nem véthetsz hibát, saját érdeked. Szóval, ha órákon át nem érkezik az üzenet, csináld újra, mert talán elgépelted a címedet vagy valamiért nem regisztrálódott a rendszerben.

Akinek nem szokása alapból korán kelni, az ‘húzza fel a vekkert’, hogy értelme is legyen a feliratkozásnak és az exkluzivitásnak. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s