Bruno vs Nick

Én úgy látom, hogy valami félre lett értve egyeseknél.

Nem igazán szétlövés zajlott ám.

Heidfeldet meg akarták nézni, hogy tudja e még azt amit eddig tudott, mikor aktív versenyző volt, Senna meg a csapat tesztpilótája.

Nos Heidfeld eléggé keményen letette a névjegyét az asztalra; a szaksajtóban az a vélemény, hogy mindenki a nyilvánvaló bejelentésére vár.

Mielőtt el kezdett tesztelni, én is Brunot szerettem volna főállásba. Most sem sajnálnám tőle és örülnék is neki ha kapna egy jó autót. De Heidfeldtől se sajnálom és ő a biztos befektetés. Kubis eléggé nagy sztárrá nőtte ki magát az elmúlt években, a legjobb pilóták közé sorolják. Nincs is ezzel baj, megdolgozott érte, de azt nagyon sokan elfelejtik, hogy mikor Heidfelddel csapattársak voltak, a két fickó nagyon közel volt egymáshoz, mind köridőkben és pontgyűjtögetésben.

Heidfeld vannak klasszis jegyei. Kötélidegei vannak. Vérprofin végigcsinálta azt is ami az utolsó esélyéről dönt. Kraftos versenyző, jól tud előzni és úgy tud vigyáz az autóra, mint a hímes tojásra. Rekorder a futamok befejezésében, csak kiütni lehet, magától nem dobja el a vasat. Nyugodt, jó visszajelzéseket ad, nagy érték az autó fejlesztéséhez és még sorolhatnám.

Zseniként indult és hajszálnyira volt a McLaren-szerződéstől, és ő tartja a Goodwood hill-rekordot egy McLarennel.

Ha kap egy olyan autót, ami pariban lesz Red Bullal, Ferrarival, McLarennel, címért mehet, ott van benne a potenciál! Az F1-ben annyira sokat számít a körülmény, a lehetőség…

És mindezt nem Bruno ellen írtam, mert én is őt akartam az ülésbe.

De Petrov-Senna? Nem gondolhatjátok komolyan… ez a nagy helyzet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s