Az új Ferrari! Tyűű!!

Tyühühűűű!!! Aztaaa!!!

Keresem az államat!!

(Ha valakinek nem esne le az irónia és nem néz a képek alá; ez nem új Ferrari, lényegtelen, hogy mekkora szenzációként cikkeznek róla!)

Nincs a fotókon semmi új, nem is lehet! Csak olyan (alkatrészekből álló) autót lehet használni filmezős teszteken, amellyel már versenyeztek, új elemeket nem lehet használni. Továbbá az abroncs demó; alkalmatlan megfelelő tempó elérésére.

Advertisements

3 thoughts on “Az új Ferrari! Tyűű!!

 1. Ezt benézted hunny*. A Ferrari új elemeket tesztelt amit nem lehetett volna, de mivel senki nem tett panaszt ezért megúzsták.
  Ennyit rólad te nagy szakértő ;)

  • A képeken nincsenek látható újítások; az nézi be, aki lát rajtuk.

   A Ferrari az aerodinamikai tesztjén, [múlt héten] csütörtökön Vairanóban tesztelte az új elemeit, nem Fioranóban a filmezős napján. Utóbbin csak autóbejáratás (a következő versenyen használatos motor+váltó stb.) és beállítási munkák történhettek.

   A rangosabb és igényesebb szakmai sajtóban még csak a felvetés sem történt meg. Amivel idehozakodtál, csak az igénytelen bulvársajtóban létezett, akárcsak a filmezős nap fotóinak benézése új autónak.

   Egyszerűen nem is lett volna ok panaszt tenni, mert Fioranoban a Kínában is látott autó gördült pályára, versenyen már használt specifikációjú elemekkel.

 2. A hitelesebb oldalakon én sem olvastam ilyen cikket. Meg majd a rivális csapatok kihagynának egy ilyen magas labdát (ha lenne) .. ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s